Den här kakan är så otroligt lätt att göra, och blir vansinnigt god med rabarber! Jag har testat den med både blåbär och smultron tidigare, och det blir också sådär löjligt gott så att man inte bara kan ta en bit :) Rabarberkladdkaka går att göra på ett litet kick! Den här går verkligen blixtsnabbt att göra, och det bästa med det här receptet är att man gör allt i en och samma kastrull, så det blir minimalt med disk! Rabarberkladdkaka med vit choklad, 8 portioner 100 g vit choklad 100 g smör 2 dl socker 2 ägg 2,5 dl vetemjöl 1,5 dl rabarber Gör så här: 1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj och bröda en springform på ca 20 cm i diameter. 2. Grovhacka den vita chokladen. 3. Smält smöret i en kastrull. Dra av från plattan och smält chokladen i smöret. 4. Vispa ner sockret och ett ägg i taget. Vispa till sist i mjölet. 5. Häll ner smeten i formen, strö över skivad rabarber över hela. 6. Grädda i 15-20 minuter. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Vill du ha fler tips på goda recept med rabarber? Testa då den här underbara knäckiga rabarberpajen som är galet god! Knäckig rabarberpaj Om du gillar vit choklad och rabarber så måste du bara testa denna!