Denna vecka är det Pride i Stockholm, och vad passar bättre än lite roliga regnbågscupcakes då! Här är ett recept jag velat testa ett tag bara för att det låter så otroligt gott! Grunden är en Red Velvetsmet, och jag färgar frostingen med matfärg för att få till alla härliga färger! Ingredienser3 dl vetemjöl1 msk kakao1 tsk salt1 4/5 dl socker1 4/5 dl solrosolja1 ägg1 msk röd hushållsfärg (Eller en knivsudd av riktig matfärg)1/2 tsk vaniljsocker1 1/3 dl filmjölk1 tsk ättiksprit (12%)4/5 tsk bikarbonat Vispa socker och olja tills sockret löst upp sig, tillsätt ägget under omröring och sedan hushållsfärgen. Blanda alla torra ingredienser i en separat bunke. Blanda ättikssprit och bikarbonat i en liten skål. Blanda i de torra ingredienserna samt filmjölken i smeten, avsluta med att ha i ättikssprit och bikarbonatblandningen. Fyll formarna till 3/4 och grädda i 175 grader ca 20 minuter. Låt cupcakesen svalna helt innan du har på frostingen! Frosting100 g färskost t.ex. philadelfia5 dl florsocker25 g smör (rumsvarmt)1 msk mjölk1 tsk vaniljaroma Vispa färskost, florsocker och smör med elvisp i en bunke. Blanda i mjölk, vaniljaroma. Dela upp smeten i sju olika skålar, och sedan är det bara att färgsätta! Jag använde endast grundfärgerna Blå, Röd och gul för att blanda mina färger. Kolla in detta färgschema så blir det busenkelt! Alexander och Jonas mumsar i sig!