Rullrån är en fantastisk klassiker som faktiskt är riktigt lätt att göra! Idag gjorde jag en variant som jag smaksatte med choklad och apelsin för att få lite mer smak på dem. Alltså, så himla gott! De är goda precis som de är, eller varför inte göra en fin korg och servera din dessert i :) Det blev ett gäng korgar, och i dem serverade jag lite glass med lakritssås, MUMS! Ingredienser till ca 20 st 100 g smör 1 1/2 dl strösocker 2,5 dl vetemjöl 0,5 dl kakao 2 dl vatten skal av en halv apelsin Gör så här: 1. Smält smöret och låt det svalna. 2. Blanda socker, vetemjöl, kakao, vatten och apelsinskal till en jämn smet. Tillsätt det smälta smöret. 3. Värm rånjärnet på båda sidor på spisplatta på medelvärme och smörj det första gången med smör. 4. Klicka i ungefär 1-2 msk smet. Grädda rånen ca 1 minut på varje sida och rulla ihop dem så fort de är färdiggräddade. När du gör korgar, använd en kopp eller ett glas och lägg det nygräddade rånet ovanpå, och sedan använde jag en ren kökshundduk och formade till en liten skål. Det är varmt så var försiktig med fingrarna! Vill du göra vanliga rullrån så hittar du ett sådant recept här: Rullrån med vanilj