Här är receptet på en riktigt smarrig tårta som smakar mycket choklad! Bottnarna är sådär riktigt saftiga, och nougatfrostingen ljuvligt len. Perfekt för chokladälskaren! :) Jag använde aluminumformar för att få en lite annorlunda form på tårta, det tyckte jag var rätt fiffigt! Det går självklart utmärkt att använda tre andra formar också ;) Tårtbottnar 3 dl vetemjöl 3 dl strösocker 1 dl kakao 2 tsk bakpulver 1 tsk salt 1 tsk vaniljpulver 2 ägg 2 dl mjölk 1 dl vegetabilisk olja 1.5 dl kaffe Nougatfrosting 100 g rumsvarmt smör 250 g nougat 4 dl florsocker 200 g naturell Philadelphia ost Chokladganache 150 g 70% choklad 1 dl grädde Gör så här: 1. Sätt ugnen på 150 grader. Smörj och mjöla 3 bakformar, 15*20 cm, täck bottnarna med bakplåtspapper. Jag använde tre engångsformar i aluminium. 2. Blanda alla torra ingredienser i en bunke 3. Vispa ihop ägg, mjölk och olja och kaffe i en annan bunke. 4. Blanda ner de torra ingredienserna i äggblandningen och rör ihop till en tjock, jämn smet. 5. Fördela smeten jämnt i formarna och grädda mitt i ugnen i cirka 40 minuter. Känn med sticka att bottnarna är genomgräddade, låt bottnarna svalna helt. 6. Vispa smör, nougat och Philadelphia med en elvisp till en jämn kräm, tillsätt florsockret och vispa ytterligare en minut. 7. Lägg lite kräm mellan varje tårtbotten, och spackla hela tårtan med resterande kräm. Ställ tårtan i kylen en stund så att den blir riktigt kall. 8. Finhacka chokladen och lägg i en bunke. Koka upp grädden och häll över chokladen och rör tills all choklad smält. 9. Toppa tårtan med chokladen. Dekorera efter tycke och smak. Jag hyvlade lite dubbelnougat med en osthyvel för att få lite annorlunda rosor. Såhär ser tårtan ut när man skurit igenom den.