Under helgen som var så arbetade jag på ett event med tre härliga kockar! Amir, Anders och Jacob. Vi stod i Väsby centrum och delade ut smakportioner till alla shoppingsugna och småhungriga besökare. Jag bjöd på Skit-i-Kläm, Amir bjöd på en lax som var så otroligt god så att jag gjorde den själv samma kväll för att jag inte kunde få nog! Receptet på denna hittar ni i slutet på inlägget! Anders bjöd på en somrig sallad, alldeles som förrätt, varmrätt och dessert! [caption id="attachment_7448" align="alignnone" width="579"] Både Amir och Anders var otroligt trevliga! Det är så roligt att träffa de där man sett på tv och hejat på![/caption] [caption id="attachment_7450" align="alignnone" width="980"] Jag bjöd på mina skit-i-kläm, och jag kan lova att det var en succé bland barnen! Vad var det du sa att de hette?!?!? :)[/caption] [caption id="attachment_7451" align="alignnone" width="579"] Anders gjorde en somrig sallad med melon, fetaost, marinerad rödlök, oliver, mynta! Konferencier var Jacob Wismar, otroligt rolig![/caption] [caption id="attachment_7454" align="alignnone" width="980"] Jag hade ju redan bakat upp mina kakor innan, så jag hade mycket tid över. Då fick jag hjälpa Anders att hacka och lägga upp, det var stressigt OCH roligt!![/caption] [caption id="attachment_7452" align="alignnone" width="579"] Amir var riktigt skicklig med kniven och skivade upp lövtunna bitar Salmalax, och på den hade han en marinad som var något utöver det vanliga! Receptet hittar du här:[/caption] Sashimi med Salmalax, med asiatisk dressing Ingredienser: 400 g Salmalax 3 msk ljus soja 2 tsk riven ingefära 1/2 röd chili 1 tsk sesamolja 1 msk farinsocker 1/2 msk fisksås 1 lime, pressad 1 msk rostade sesamfrön Gör så här: Skiva laxen i tunna skivor och arranfera upp på ett fat. Blanda alla ingredienser till dressingen utom sesamfrön. Häll dressingen över laxen och toppa med sesamfrön. Så galet enkelt, och så gott! Starkt, syrligt, sött... allt på en gång!