Nice cream är det perfekta mellanmålet! Superenkel glass som ofta görs på fryst banan. Idag gjorde jag en variant med dubbelchoklad och jordnötssmör, eller som vi skulle sagt om vi var amerikaner: Chunky double chocolate penatbutter ice cream! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika Nice cream, 2 ordentliga portioner 2 frysta bananer 1 msk jordnötssmör 2 msk kakao 50 g hackad mörk choklad 0,5-1 dl mandelmjölk (eller mjölk, havremjölk eller soyamjölk) Gör så här: 1. Skiva bananerna och frys in. Det här kan du förbereda flera portioner och ha i frysen när suget faller på. 2. Blanda banan, jordnötssmör, kakao och mörk choklad i en hushållsmixer. 3. Mixa så allt är finfördelat. Spä på med mjölk tills glassen börjar gå ihop sig. Ta lite i taget så att den inte blir för lös. 4. Servera direkt, eller frys in. Fryser du in glassen måste du ta fram den en bra stund innan den ska ätas för den blir väldigt hård annars. TIPS: Vill du göra den lite festlig och servera i strut som jag? Då kan man fylla en spritspåse och spritsa glassen direkt när den är klar, men den är precis lika god om du bara har upp den i en skål också :) Vill du ha fler recept på glass så hittar du det här: Glass