Jag testade att göra en tvåfärgad fudge så som man brukar kunna köpa i smågodishyllan och det här blev verkligen hur gott som helst! Ena fudgen är med mörk choklad och den andra med vit choklad och vanilj! Tillsammans blev det lite åt chokladen som är runt kinderägg, såååå gott! Jag använde receptet på enkel fudge, den mörka blir lite fastare än den vita men bara man förvarar dem i kylen så går det hur bra som helst! Huvudsaken är ju ändå att det är gott! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika Choklad och vanilj-fudge. 40 bitar 200 g mörk choklad (Jag använde en på 55%) 200 g vit choklad 15 + 15 g smör (2 msk) 1 burk sötad kondenserad mjölk 2 tsk vaniljsocker Gör så här: 1. Lägg bakplåtspapper i en liten form på ca 20×20 cm. 2. Smält den mörka chokladen tillsammans med 15 g smör i en bunke över vattenbad 3. Tillsätt halva burken kondenserad mjölk och rör om tills välblandat. En halv burk är ca 200 g. 4. Häll upp fudgen i formen. Låt stelna i kylen i ca 1 timme, är du otålig kan du ställa den i frysen en kvart. 5. Smält den vita chokladen tillsammans med 15 g smör och 2 tsk vaniljsocker. Tillsätt resten av den kondenserade mjölken och rör tills välblandat. 6. Häll den vita chokladfudgen på den mörka och ställ i kylen minst en timme. 7. Skär upp i rutor och njut! Gillar du fudge lika mycket som jag så måste du testa den här passionsfruktsfudgen! Vit chokladfudge med passion