Här har jag samlat tre olika fyllningar som jag gjort praliner på. Hallon, salt kola och mjölkchokladganache. Här hittar du hur jag gjorde mina praliner: Praliner Hallonganache till pralin 100 g Valhrona hallonchoklad 100 g vispgrädde Gör så här: 1. Finhcka chokladen och lägg i en bunke. 2. Värm grädden tills den börjar koka. 3. Häll grädden över chokladen och rör tills den smält helt. 4. Låt gå ner i temperatur på 30 grader innan du fyller pralinen. Salt kola - till en form praliner 220 g socker 4 g salt 140 g smör 100 g vispgrädde Gör så här: 1. Koka upp grädden. 2. Smält socker och salt till mörk karamell. 3. Släck karamellen med den varma grädden och vispa slätt. 4. Tillsätt smöret och värm till 105 grader. 5. Låt kolan svalna till 30 grader. Mjölkchokladganache 100 g mjölkchoklad 100 g vispgrädde Gör så här: 1. Finhacka chokladen och lägg i en bunke. 2. Koka upp grädden och häll över chokladen, rör tills allt gått samman. 3. Låt svalna till 30 grader och fyll sedan pralinen.