Jag satt och tittade lite på Netflix på någon bakningsserie där de gjorde honeycomb och jag var tvungen att testa direkt! Det var verkligen riktigt enkelt att göra och så gott! Det går att doppa bitarna i choklad, krossa dem över glassen, eller bara äta precis som de är. Honeycomb är krispigt och frasigt med en lite knäckig smak av honung. Honeycomb kallas det på grund av de små bubblorna och liknar binas vaxkakor. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Honeycomb 50 g smör 0,5 dl flytande honung 0,5 dl glykossirap 1,5 dl strösocker 2 msk vatten 2 tsk bikarbonat  Gör så här: 1. Lägg ett bakplåtspapper i en form, ca 20 x 20 cm. 2. Smält samman smöret med honung, sirap, socker och vatten på medelvärme. Låt koka ihop cirka 5 minuter tills det blir bärnstensfärgat, rör om ett par gånger under tiden. 3. Dra kastrullen från värmen och rör ner bikarbonat. Häll direkt över smeten i formen när det fortfarande bubblar. Låt kallna och stelna helt cirka en timme. 4. Bryt eller skär i bitar och förvara torrt i en burk. Total tid så tar det kanske 10 minuter att göra det här, så snabbt och väldigt enkelt passar in som beskrivning! Jag ska använda detta som topping på glass och efterrätter. Det har blivit en hel del godis här på bloggen nu, kika in här för mer roliga recept: GODIS