Idag blev det lite experimentverkstad här hemma, och jäklar vad gott det blev! Jordnötstryfflar på endast tre ingredienser som fullkomligt smälter i munnen! De påminner om Reeses's Peanut butter cups i smaken och är bara så goda! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika För fler goda godisrecept så ska du kika in här: Fredriks Godis Jordnötstryfflar, 30 st 200 g salta rostade jordnötter 200 g florsocker 150 g mörk choklad Gör så här: 1. Mixa jordnötterna i en hushållsassistent tills de blir jordnötssmör. 2. Tillsätt florsocker och mixa ända tills allt är blandat till en fast jordnötsmassa. Du kan behöva röra runt lite så att inte allt fastnar i botten av mixerbladet. Om det blir för torrt och inte går ihop kan man tillsätta någon droppe neutral matolja. 3. Forma små bollar av jordnötsmassan och lägg på en bricka. Ställ brickan i frysen en halvtimme så att de sätter sig ordentligt. 4. Smält chokladen och doppa de kalla bollarna i den. Lägg på lite smörpapper eller bakplåtspapper och låt stelna helt. 5. Godisarna håller länge i kylen i en lufttät burk. Jordnötterna är ganska feta i sig så man behöver inte tillsätta någon olja. Bollarna håller formen ganska bra som det är, men när man ska doppa dem i choklad är det enklast att de fått stå i frysen först. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Gillar du de här är jag säker att du skulle älska mina peanut butter cups! Receptet hittar du här: Peanut butter cups Lycka till, och ha riktigt roligt i köket!