Jag älskar mozartkulor, året runt! Jag vet inte om det är ett speciellt julgodis och det är en synd att äta det på annan tid på året? Marsipan, nougat och choklad i en perfekt kombination! Idag gjorde jag en lite snabbare variant :) Jag virade helt enkelt in nougat i marsipan och doppade allt i choklad, så mycket enklare och precis lika gott! Jag gjorde fyra stycken, men du kan göra en jättelång också :) För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Mozartkulor i limpformat 400 g marsipan 200 g nougat 200 g mörk choklad. ev. lite vit choklad till dekoration. Gör så här: 1. Dela marsipanen på fyra. Kavla ut den cirka o,5 cm tjock med lite florsocker så att den inte fastnar i bänken. 2. Lägg på en sträng av nougat. 3. Rulla ihop och rulla för att stänga till ordentligt, nyp ihop ändarna. 4. Hacka och smält chokladen, doppa hela stängerna i chokladen och låt stelna i kylskåp. 5. Dekorera eventuellt med vit choklad. Skär upp lagoma bitar och njuuuut! Gillar du marsipan, nougat och choklad? Då måste du testa den här: Mozartrulltårtan!