Efter att jag fick de här gudomliga små rulltårtebitar av marsipan och nougat så gör jag dem varje jul. Exakt samma smaker som en Mozartkula, fast gjord som en gullig liten rulltårta! Enkelt och gott, precis som det ska vara till julen! Mandelmassa, nougat och choklad ihop är alltid en vinnande kombo. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Mozartkulor som rulltårta, cirka 30 bitar 400 g marsipan 250 g nougat 100 g mörk choklad 0,75 dl vispgrädde + valfri dekoration – strössel, nötter eller inget om man inte vill :) Gör så här: 1. Kavla marsipanen till en rektangel på ca 30x30. Använde lite florsocker för att det inte ska fastna i bänkskivan. 2. Bred på nougaten. Är Nougaten för hård för att bre på så kan du ställa den i micron ett par sekunder. 3. Rulla ihop till en rulltårta och låt vila i kylen medan du förbereder chokladganachen. 4. Finhacka chokladen och lägg i en bunke. Koka upp grädden och häll över chokladen. Rör tills den gått ihop helt. Ställ ganachen i kylen och rör då och då tills den är bredbar och inte för rinnig. 5. Bred på chokladganachen och dekorera med valfri topping. Skär tunna skivor och NJUT! Vill du ha fler tips på julgodis så har jag samlat massor av recept här: Fredriks julgodis Jag älskar verkligen julgodis!