Jag äter ofta samma frukost, vecka efter vecka år efter år :) Gröt på höst/vinter och yoghurt med müsli vår/sommar. Men ibland blir jag bara sugen på att göra något annat! Idag blev det bananpannkakor med havregryn. Perfekt mättande frukost som är supergod! Bananpannkakor med havregryn, 1 portion 1 banan 1 ägg 0,5 dl havregryn En nypa salt Ev. Lite vaniljpulver +Fett till stekning Gör så här: 1. Mosa bananen och blanda med ägg, havregryn, salt och eventuellt lite vaniljpulver. 2. Stek på medelvärme i smör, kokosolja eller annat fett tills pannkakan "stannat" och inte är dallrig, vän sedan försiktigt. Det är lätt att de går sönder. 3. Servera gärna med lite bär och kanske lite lönnsirap för extra lyx! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika