På helgen gillar vi att lyxa till frukosten med en riktigt smarrig äggröra! Den här äggröran är sådär perfekt krämig och god, precis som på hotell! Äggröra, 4 portioner 6 ägg 1,5 dl vispgrädde 0,5 tsk salt 1 krm nymalen svartpeppar 2 msk smör Gör så här: 1. Vispa ihop ägg, grädde, salt och svartpeppar. 2. Värm stekpannan medelvarm, inte för het. 3. Smält smöret i stekpannan och häll i äggen. 4. Rör hela tiden, gärna med en ballongvisp tills äggröran har börjat gå ihop sig. Jag brukar dra av från värmen precis innan den har satt sig helt, tänk på att den kommer fortsätta stelna även efter man steker. Det är så man får den där krämigt goda konsistensen. 5. Servera direkt och jag gillar att ha på lite färsk persilja och ett par drag från pepparkvarnen. Just den här år vi en riktigt god prinskorv från Högbo bruk och tomatsallad, så gott! Vill du göra äggröra till brunch så kan jag även tipsa om de här goda blåbärspannkakorna! Recept: Amerikanska pannkakor med blåbär För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika