Det här är en riktig favoriträtt som jag drar till med när jag vill ha något lättlagat och gott till middag eller lunch! Till min bakade potatis vill jag ha tonfiskröra eller skagenröra, det är mina favoriter :) Bakad potatis med tonfiskröra, 4 portioner 4 bakpotatisar En sats tonfiskröra: Tonfiskröra Gör så här: 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Skölj, borsta och torka potatisarna. Skär ett snitt i varje potatis eller stick några hål. Baka dem i en ugnsform mitt i ugnen, mellan 50-80 minuter beroende på hur stora de är. Känn med en sticka så att de är mjuka rätt igenom. 3. Du kan köra dem i micron också, då tar det cirka 15 minuter. Tips: Vill du ha den bakade smaken på skalet, men ont om tid? Kör då potatisen 7-8 minuter i micron, och baka dem cirka 20-30 minuter i ugnen så går det lite snabbare. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Här hittar du receptet på min läckra skagenröra: Skagenröra