Det här blev ett riktigt lyckat försök! Jag var så sugen att testa att helbaka sötpotatis, och till den ville jag ha tonfiskröra. Jag var lite orolig att det skulle bli lite konstigt med sötpotatisen till den lite salta röran, men jag hade helt fel! Det blev gudomligt gott och så mycket godare än med vanlig potatis. Detta måste du bara testa! Bakad sötpotatis med tonfiskröra, 4 portioner 4 sötpotatisar 1 sats tonfiskröra, receptet hittar du här: Tonfiskröra Gör så här: 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Stick några hål med en vass kniv i potatisen så att ångan från potatisen kan pysa ut utan att potatisen spricker. 3. Baka mitt i ugnen i 1-1,5 timme tills den är mjuk rätt igenom. Börjar potatisen bli lite för mörk kan du lägga över aluminiumfolie. 4. Servera med tonfiskröra och en sallad. TIPS: Vill du att det ska gå fortare, kör de pickade potatisarna cirka 10 minuter på hög effekt i micron, då tar det bara 30-45 minuter i ugnen. Jag gillar att skalet får lite färg och tycker det blir godare när de ugnsbakas, men lite tid kan man iaf spara! Vill du ha fler goda middagstips så hittar du alla mina recept här: Fredriks middagstips För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika