Bakelse med gubbröra passar så bra till en buffé eller som en förrätt. Gubbröra på smörstekt kavring och skivad potatis är en given succé! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Bakelse med gubbröra, 8 st. 1 sats gubbröra Receptet hittar du här: Gubbröra 8 skivor kavring 25 g smör 4 kokta kalla potatisar färsk dill Gör så här: 1. Stansa ut rundlar eller skär bort kanterna på kavringen. Stek på medelvärme i ordentligt med smör. 2. Skiva den kokta potatisen och fördela på kavringen. 3. Lägg cirka 2 msk gubbröra på varje bakelse och dekorera med färsk dill. TIPS: Gubbröran görs med fördel dagen innan så den får mycket smak. Stek kavringen i rikligt med smör, det ger kavringen en karamelliserad smak som är så god ihop med gubbröran. Gillar du roliga saker till buffén så gillar du säkerligen de här picklade äggen! Både vackra och goda! Recept: Picklade ägg