En förrätt jag aldrig kan få nog av! Bruschetta är väldigt enkelt och perfekt som tilltugg innan maten eller som en förrätt. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika Bruschetta, 4 portioner 4 mogna tomater, eller ett paket cocktailtomater 2 tsk basilika, färsk eller torkad 1 msk olivolja svartpeppar salt Till servering: 1 baguette eller ett surdegsbröd olivolja till att steka bröden 2 vitlöksklyftor Gör så här: 1. Finhacka tomaterna och lägg i en skål. 2. Tillsätt basilika, olivolja, salt och peppar efter smak. Låt blandningen vila medan du förbereder bröden. 3. Skiva brödet. Hetta upp en stekpanna och stek bröden gyllene i lite olivolja. 4. Dela vitlöksklyftorna och gnugga snittytan mot det stekta brödet. 5. Fördela tomatblandningen på bröden och dra gärna ett extra varv med pepparkvarnen. Sen kanske servera en krämig god: Fläskfilépasta!