Det här är något vi äter ofta! Jag älskar verkligen ceasarsallad med extra allt! Ibland gör vi egen dressing, och ibland köper vi. Man kan ju inte alltid vara perfekt och göra allt från grunden :) När jag gör egen dressing så gör jag en fuskvariant till och med :) Det är väl som att svära i kyrkan, men ibland så använder jag inte ens romansallad utan cosmopolitan. Jag gillar den salladen massor, lite mildare, lite krispigare! Caesarsallad med kyckling, 2 portioner 1 paket bacon 1 romansalladshuvud eller cosmopolitan 2 grillade kycklingfiléer 50 g parmesan 1 ask körbärstomater Fuskdressing: 1 dl creme fraiche 2 msk majonnäs 2 sardeller, finhackade (Ibland skippar jag dem också!) 2 tsk dijonsenap 1 pressad vitlöksklyfta salt och svartpeppar Gör så här: 1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg baconskivorna i en ugnssäker form med höga kanter och stek i ugnen cirka 10 minuter tills de är krispiga. 2. Skölj och skär grova bitar av salladen. 3. Blanda alla ingredienserna till dressingen och smaka av med salt och peppar. 4. Blanda dressingen med salladen så att det blir dressing överallt! 5. Fördela salladen på två tallrikar och garnera med skivad kyckling, bacon, körbärstomater och rikligt med parmesan. Man kan ha krutonger också men vi körde på den glutenfria varianten.