Det här har vi gått och blivit beroende av! Coleslaw av allt man kan tänka sig! Jag har alltid tyckt det varit lite för såsigt och blött och konstigt, men nu har jag tagit fram ett recept på perfekt coleslaw som är alldeles lagom krämig och sååå god! Coleslaw, 4 portioner 200 g vitkål (ca 5 dl rivna) 0,5 tsk salt 1 tsk vinäger (röd eller vit spelar ingen roll) 1 morot 0,5 dl majonnäs 2 dl crème fraiche 1 tsk dijonsenap Ev. lite salt och nymalen svartpeppar Gör så här: 1. Strimla vitkålen tunt, använd mandolin eller varför inte en osthyvel! 2. Massera in salt och vinäger i kålen. Låt stå i ca 15 minuter. 3. Skala och riv moroten. Krama ur vätskan ur och häll bort vätskan från vitkålen. 4. Tillsätt morötter, crème fraiche, dijonsenap och svartpeppar och rör ihop. Smaka av och tillsätt eventuellt mer salt. Vi äter det till pommes och kött, och det är ju så gott till Hamburgare! Supergott hembakat hamburgerbröd hittar du här: Hamburgerbröd För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika