Frisk och fräsch gazpacho med lime och koriander! Gazpacho är en perfekt sommarsoppa när det är varmt ute. Jag tycker det är bra till en buffé så kan man servera den i mindre glas. Gazpacho med lime och koriander, 4 portioner eller 10 bufféportioner 1 gul paprika 4 mogna tomater 1 vitlöksklyfta 1 rödlök 1/2 gurka saften av 2 lime 1/2 kruka koriander salt och svartpeppar Gör så här: 1. Kärna ur paprikan och skär den i mindre bitar. Skär tomaterna i mindre bitar och grovhacka vitlök och rödlök. Dela gurkan i mindre bitar. 2. Pressa över lime över grönsakerna, mixa tillsammans med koriander till en slät gazpacho. 3. Smaka av med salt och svartpeppar. Låt gazpachon stå i kylen tills det är dags att servera. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika