Glutenfria pannkakor som är precis hur goda som helst, de här känner man nästan inte att de är glutenfria faktiskt! Min sambo har celiaki och vi har testat oss fram med lite olika varianter och det här är de vi båda gillar allra bäst! Vi använder Lailas gula mix när vi bakar här hemma eftersom Emil inte tål glutenfri vetestärkelse, så den gula är den som är mest säker om man verkligen ska göra 100% glutenfritt. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika Glutenfria pannkakor, 8-10 st 4 dl glutenfri mjölmix 6 dl mjölk 0,5 tsk salt 2 tsk vaniljsocker 3 ägg 25 g smör eller margarin + smör till gräddning Gör så här: 1. Mät upp mjölmixen och vispa ner mjölken lite i taget till en klumpfri smet. 2. Tillsätt salt, vaniljsocke och ägg. Smält smöret och vispa ner det i smeten. 3. Hetta upp stekpannan så den är medelvarm och lägg i en klick smör till den första gräddningen. Vispa smeten varje gång innan du gräddar eftersom mjölet sjunker till botten. 4. Stek på båda sidorna och servera gärna med grädde, sylt eller färska bär. Här hittar du recept på: Glutenfria amerikanska pannkakor