Det här alltså, lyxigaste toasten jag någonsin gjort! Nyplockade kantareller som jag stekte på med smör och lite gul lök. Jag hade en skvätt grädde hemma som jag hade på i slutet och nu vill vi bara ha ännu mer gräddstuvade kantareller! Gräddstuvade kantareller på toast 0,5 liter rensade kantareller 1 liten gul lök 2 msk smör 2 dl grädde salt och peppar 4 skivor formfranska Gör så här: 1. Dela på svamparna som är stora, små kan vara precis som de är. Finhacka löken. 2. Förväll svamparna i en torr stekpanna, låt vattnet koka bort helt. 3. Tillsätt smör och lök och stek tills svamp och lök blir gyllene. 4. Tillsätt grädden och låt sjuda i några minuter tills stuvningen tjocknat. Smaka av med salt och peppar. 5. Servera på rostat bröd, eller stek på bröden med lite smör i stekpannan (Det blir ännu godare!) För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Älskar du också kantareller hittar du fler goda recept här: Kantareller