Det här är min favoritsallad i alla kategorier! Grekisk sallad med mycket grönsaker och en rejäl bit fetaost. Antingen har jag den som tillbehör till en middag, eller så gör jag en åt mig själv och äter till lunch. Fräscht, gott och mättande! Just denna så hade jag inga oliver hemma, men det passar såklart extra bra till grekisk sallad. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Grekisk sallad, 4 portioner som tillbehör, eller 1 lunch 2 solmogna tomater eller an ask coctailtomater 1/2 gurka 1 paprika i valfri färg 1/2 rödlök 150 g fetaost 2 msk rödvinsvinäger 4 msk olivolja salt nymalen svartpeppar Gör så här: 1. Skölj och hacka alla grönsaker och lägg i en skål 2. Skala och skiva rödlöken och fördela på grönsakerna. 3. Ringla över vinäger och olja, salta och peppra. 4. Fördela fetaosten över salladen. 5. Har du oliver hemma så kan du slänga på dem också, och kanske någon god ört!