Lättlagat med mycket smak, finns det något bättre? De här grekiska biffarna är fullproppade med massor av goda grejer! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Grekiska färsbiffar, 4 portioner500 g nötfärs1 rödlök2 vitlöksklyftor0,5 dl strimlad soltorkad tomat1 ägg1 tsk timjan0,5 tsk salt1 krm svartpeppar150 g fetaostGör så här: 1. Finhacka rödlök och vitlök. 2. Blanda samman, färs, lök och vitlök, soltorkad tomat, ägg och kryddor i en bunke. Avsluta med att smula ner fetaosten och blanda i, jag gillar när det är lite bitar av fetaost så smula inte allt för mycket. 3. Fukta händerna med kallt vatten och forma 8 biffar. 4. Stek på medelhög värme till genomstekta, 2-3 minuter på varje sida. 5. Servera med valfria tillbehör, kanske Grekisk potatis och Tzatziki, eller ett gott potatismos.