Har ni testat att grilla vitkål? Det blir så himla gott och vi vill alltid grilla någon grönsak när man ändå har grillen igång. Detta måste bara testas! Det är gott som tillbehör, eller som alternativ till potatis. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks FikaNär vi grillar så lägger jag på vitkålen först så att den hinner bli ordentligt mjuk. Grillad vitkål, 4 portioner1 vitkålshuvud, gärna färsk vitkål på ca 600 g2 mskl olivolja0,5 tsk salt1 krm svartpeppar1 tsk torkad timjan eller 1 msk färskGör så här:1. Dela vitkålshuvudet på 4 delar utan att skära bort stammen. 2. Pensla delarna med olja och krydda med salt, peppar och timjan. 3. Grilla på direkt värme tills kålen fått fin färg, sen med locket stängt och indirekt värme tills kålen är mjuk. Här hittar du massor av tips som du också kan grilla: Recept till grillen