Sommaren är alldeles för kort för att servera tråkiga grönsaksspett! Marinera grönsakerna i lite olja, citron och örter så får man extra god smak när man grillar på dem. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Grönsaksspett, 4 portioner 1 paprika 1 zucchini 200 g stora champinjoner 1 rödlök Marinad 3 msk olivolja saften från 1/2 citron 1 tsk torkad basilika 1 tsk torkad timjan 1 tsk salt Gör så här: 1. Skölj och skär grönsakerna i någorlunda lika stora bitar så att de grillar jämnt. 2. Blanda alla ingredienser till marinaden i en bunke och vänd runt grönsakerna i den. 3. Trä grönsakerna på spett och grilla. Jag tycker det blir enklare att marinera alla grönsaker i en bunke så att man får smak på hela biten istället för att försöka få på marinad när grönsakerna redan är på spettet :)