Har du testat att grilla en rostbiff på indirekt värme, det blir galet gott! Lite rökig smak, och ett riktigt saftigt kött. Helgrillad rostbiff 1 kilo rostbiff Salt och svartpeppar Gör så här: 1. Salta och peppra rikligt runt hela rostbiffen. 2. Lägg kol på ena sidan på grillen, om du har en grill med termometer så bör det ligga på mellan 125-150 grader. 3. Låt köttet grilla ca en timme per kilo kött på indirekt värme, på den sida där kolen inte är. Om du har mer än ett kilo kan det behövas fyllas på med kol efter en timme. 4. Mät med en köttermometer för att vara säker. Tänk på att temperaturen går upp 2-3 grader efter att du slutat grilla också. 55 grader för rare 60 grader för medium 65 grader för well done Låt köttet vila 30 minuter efter grillningen, sedan skär du upp det i skivor och kanske servera med en god potatissallad eller pommes! Älskar du också att grilla? Tetsa de här goda kycklingspetten! Recept: Kycklingspett