Här är ett riktigt gott recept på smakrika köttbullar på högrevsfärs som blir så saftiga! Lika gott till vardag som till fest. Högrevsköttbullar, cirka 50 st 1 kg högrev 1 stor gul lök 1 dl vispgrädde 0,5 dl ströbröd 2 ägg salt och svartpeppar (Här är det en smaksak, men jag hade 2 tsk salt och 1 tsk nymalen svartpeppar, det tyckte jag blev perfekt) + smör till stekning Gör så här: 1. Skär högreven i mindre bitar och mal tillsammans med löken. 2. Blanda grädde och ströbröd och låt svälla 5 minuter. 3. Blanda högrevsfärsen med gräddblandningen, ägg, salt och peppar. 4. Rulla färsen till bollar och lägg på en skärbräda. Blöt händerna med kallt vatten så går det lättare att rulla. 5. Stek i rikligt med smör tills de fått fin färg och är genomstekta. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika