För ett par år sedan testade jag att pickla ägg i rödbeta och det blev riktigt populärt med de rosa äggen! Jag blev så sugen att testa att göra samma sak fast med gurkmeja och de blev precis lika fina och goda! Såhär ser de ut om man gör det med rödbeta. Receptet hittar du här: Rosa ägg För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika Inlagda ägg med gurkmeja, 8 st 1 dl ättikssprit 2 dl strösocker 3 dl vatten 1 msk malen gurkmeja Gör så här: 1. Blanda ättika, socker, vatten och gurkmeja i en kastrull och låt koka upp tills sockret smält. Låt lagen svalna. 2. Koka och skala äggen och lägg i en glasburk. Häll över den avsvalnade lagen och låt äggen stå över natten. 3. Servera som de är, eller med majonnäs.