Det här är väl ändå riktig lyx – En kantarelltoast på gula kantareller! Jag hittar alltid massor av trattkantareller, så när jag hittar gula så är det LYCKA! Här är receptet på min bästa kantarelltoast. Jag vill att det ska smaka mest kantarell, men ändå något krämigt så det blir extra gott! Kantarelltoast, 4 portioner 3-400 g kantareller 1 schalottenlök eller en liten gul lök 4 skivor bröd 2 dl crème fraiche salt och svartpeppar smör att steka i ev. lite persilja Gör så här: 1. Rensa och dela stora svampar i mindre bitar. Lägg i en torr stekpanna på medelvärme och stek till vätskan kokats ur. 2. Tillsätt en rejäl klick smör och finhackad schalottenlök och stek tills gyllenbruna. 3. Lägg svampen i en skål. Lägg i en räjäl klick smör i stekpannan och stek på bröden. 4. Blanda crème fraiche med lite salt och svartpeppar och bred på smörgåsen, toppa med kantarellerna och dekorera gärna med lite färsk persilja. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika