Häromdagen fick jag för mig att testa att använda kassler istället för falukorv i en klassisk stroganoff. Jag kan lova dig att det lev precis hur gott som helst! Det blev mer att tugga på och supergod smak! Vi gillade det så mycket så at det ska bli detta till middag ikväll igen! Korvstroganoff, fast med kassler! Om man bryr sig om fetthalt och sådant så har kassler otroligt lite fett jämfört med falukorv. Nu är ju min stroganoff ingen diet i sig, men kan i alla fall vara värt att nämna :) För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Kassler stroganoff, 4 portioner 500 g kassler 1 gul lök 2 msk tomatpuré 0,5 dl chilisås 3 dl vispgrädde (går bra att byta mot matlagningsgrädde) salt och peppar efter smak smör att steka i persilja Gör så här: 1. Skiva kasslern i centimeterstora stavar. Finhacka löken. 2. Stek kasslern på rätt hög värme så att den får ordentligt med färg. Sänk värmen och tillsätt löken och låt den steka med tills den är mjuk. 3. Blanda i tomatpurén och stek med en minut, på det sättet får du ut mer smak av tomatpurén. 4. Blanda i chilisås och vispgrädde och låt koka upp. Smaka av med salt och peppar. 5. Strö gärna över lite hackad persilja och servera med ris. Vill du ha fler lättlagade middagstips så hittar du alla mina recept här: Fredriks middagstips