Det här är något jag har velat testa såååå länge!! Att göra kolbullar utomhus och göra en hel film när jag är ute och lagar mat. Här nedanför ser du hela filmen när jag gör kolbullar och självklart blev det lite kokkaffe också :) Vill du bara testa receptet så går det såklart utmärkt att göra det hemma i stekpannan också, men godast smakar det såklart i naturen! Om jag skulle förklara smaken så är det lite som uppstekt pitepalt, en annan av mina favoriter! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks FikaHär kan du se hela videon när jag är ute i skogen och lagar dessa: Kolbullar, 2 st2 dl rågsikt3 dl vatten0,5 tsk salt200 g lättrimmat fläsk+ smör att steka iGör så här:1. Vispa samman rågsikt, vatten och salt till en klumpfri smet.2. Skär fläsket i tärningar.3. Stek på allt fläsk i pannan och lägg åt sidan.4. Nu ska man enligt gammal metod använda fettet från stekfläsket för att göra kolbullen i, men jag använde en klick smör.5. Lägg i en klick smör i en medelvarm stekpanna, häll på rikligt med smet och lägg i önskad mängs fläsk.6. Stek tills smeten har stannat och den fått fin färg under, vänd och stek ett par minuter till.7. Servera med rårörda lingon. Receptet hittar du här: Rårörda lingon Kokkaffe, räkna med cirka 1 dl per liter vatten, plus lite extra till kannan som man säger :) Jag gillar ganska starkt kaffe så jag kan ta 1,5 dl när jag är riktigt sugen. Vill du ha mer uteliv och natur så kan du hänga med när jag och Lovis var ute på fjället och tältade i somras! Den videon ser du här:[embed]https://www.youtube.com/watch?v=yuJ451aS4Qc&t=57s[/embed]