Här är mitt recept på en riktigt god och enkel korv stroganoff! Jag vill ha min korv stroganoff mild men ändå smakrik och krämig. Enkel och lättlagad vardagsrätt som alltid är lika gott! Vill du gör den lite mindre fet så kan man byta ut mott matlagningsgrädde eller gräddmjölk, men godast blir det såklart med äkta vispgrädde :) Vill du ha fler goda middagstips så hittar du alla mina recept här: Middagstips Korv stroganoff, 4 portioner 500 g falukorv 1 gul lök 2 msk tomatpuré 0,5 dl chilisås 3 dl vispgrädde salt och peppar efter smak smör att steka i persilja Gör så här: 1. Skiva korven i centimeterstora stavar. Finhacka löken. 2. Stek korven på rätt hög värme så att den får ordentligt med färg. Sänk värmen och tillsätt löken och låt den steka med tills den är mjuk. 3. Blanda i tomatpurén och stek med en minut, på det sättet får du ut mer smak av tomatpurén. 4. Blanda i chilisås och vispgrädde och låt koka upp. Smaka av med salt och peppar. 5. Strö gärna över lite hackad persilja och servera med ris (eller pasta, det vill alltid Emil ha :) ) Våga stek på korven ordentligt, det är det som ger smak och karaktär på korv stroganoff, annars blir det mer som en gräddkokt korv :) För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika