Idag gjorde jag en favorit i repris - Köttfärswok! Jag brukar även kalla det vitkålsfräs och vi älskar detta här hemma och det är snabbt och enkelt att laga! Jag tog lite grönskar jag hade hemma och det går utmärkt att variera grönsakerna efter eget tycke och smak. Vi lagar detta som en rätt som man äter enbart som den är utan tillbehör så som ris eller nudlar. Jag har ingen wokpanna så jag använder min största gryta när jag lagar detta. Det ser galet mycket ut när man börjar steka grönsakerna men det sjunger ihop när de börjar tillagas. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika Köttfärswok, 4 portioner 500 g nötfärs 600 g riven vitkål 600 g grovt rivna morötter 1 purjolök, sköljd och finhackad (Spar lite till garnering) 2 msk soya salt och svartpeppar Olja till stekning Till servering: Sweet chilisås eller kanske lite yoghurt med lite lime i. Gör så här: 1. Fräs färsen i lite olja i en stor stekpanna eller gryta tills den börjar bli klar. 2. Tillsätt purjolöken och låt fräsa med någon minut. Tillsätt vitkål och morötter och fräs på rätt hög värme medan du rör om så att det inte bränns fast. Fräs 5-10 minuter tills vitlålen och morötterna är mjuka fast fortfarande har tuggmotstånd. 3. Smaka av med soya, salt och svartpeppar. 4. Servera som den är med sweet chilisås och toppa med lite hackad purjolök. Vill du ha fler tips på lättagade och goda middagar så hittar du massor av mina middagstips här: Middagstips