Krämig kräftpasta som är superenkel att laga. Perfekt när man vill bjuda på en lyxig pastarätt! I receptet kan du välja två vägar, en som är supersnabb och en om man har färska eller frysta örter hemma. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Krämig pasta med kräftor, 4 portioner 400 g valfri pasta 300 g kräftstjärtar (avrunnen vikt) 1 liten rödlök 1 ask körbärstomater 2 dl crème fraiche (Eller den med franska örter, skippa då de extra örterna) 1 dl vispgrädde 1 msk färsk eller fryst basilika 1 msk färsk eller fryst timjan salt och svartpeppar Gör så här: 1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. 2. Krama ur vätskan ur kräftstjärtarna och lägg i en skål. 3. Skala och skiva rödlöken, skölj och dela körbärstomaterna. 4. Stek löken mjuk i lite olja, tillsätt crème fraiche, grädde + örter om du tog den vägen och tomaterna och låt koka upp. Smaka av med salt och peppar. 5. Låt pastan rinna av, blanda samman sås och pasta och lägg på tallrikar och garnera med kräftstjärtar och eventuellt lite kryddgrönt. Vill du ha fler enkla middagstips så hittar du alla mina recept här: Fredriks middagstips