Det här är något jag har velat smaka så länge! Min kompis Carola har alltid pratat om att de gör kycklingfärsbiffar och att hela familjen älskar dem, och idag bjuder Carola på receptet! Saftiga och extremt goda biffar med kyckling. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika Kycklingfärsbiffar, 4 portioner 450-500 g kycklingfärs 0,5 dl havregryn o,5 dl mjölk 1 ägg 1/2 citron, saft och zest 0,5 tsk torkad timjan 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar Gör så här: 1. Blanda samman havregryn, mjölk och ägg i en bunke och låt svälla 5 minuter. 2. Blanda ner citronsaft, zest, timjan, salt och peppar. 3. Blanda sist i kycklingfärsen och blanda väl. Smeten ska vara lite lös. 4. Värm en stekpanna till medelvarmt. 5. Klicka ut smeten och forma till biffar med baksidan på en sked som du doppar i vatten mellan varven. Stek 3-4 minuter per sida tills de är genomstekta. Jag serverade dessa med Blomkålsris och mangorajasås. Såhär formar Carola biffarna direkt i stekpannan.