Det här är mitt bästa tips närman får rester från sommarens grillkvällar! Gör en riktigt smarrig wrap med massa goda saker. Perfekt till lunch eller en lättare middag. Vi hade lite grillad kyckling och rotsaker kvar från när vi grillade och det blev perfekt i en wrap! Jag använde mina hembakade tortillabröd, perfekt att ha i frysen och ta fram till sådana här tillfällen! Häng med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika för ännu fler recept! Kycklingwrap, 4 portioner 4 tortillabröd 400 g grillad kyckling lite rostade rotsaker eller pommes salladsblad + ev. grönsaker efter smak Sås: 2 dl grekisk yoghurt 1/2 pressad vitlöksklyfta 1 msk valfria färska örter salt och peppar Gör så här: 1. Rör samman alla ingredienser till såsen och smaka av med salt och peppar. 2. Värm på wrapen lite snabbt i en medelvarm torr stekpanna. Jag tycker bröden blir så mycket godare bara de får lite värme i sig. Jag värmde även på kycklingen och rotsakerna så att de inte var kylskåpskalla. 3. Fyll brödet med salladsblad, kyckling, rotsaker, grönsaker och toppa med såsen. Vik ihop och njut! Vill du ha fler goda middagstips så hittar du alla mina recept här: Fredriks middagstips