Det här brukar vi göra när vi är riktigt hungriga! Lite fuskig variant av carbonara med stekfläsk och massor av parmesan, så gott och man blir ordentligt mätt! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Lättlagad pasta med och fläsk och parmesan, 4 portioner 400 g stekfläsk 400 g spagetti eller annan valfri pasta 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 75 g riven parmesan 2 dl vispgrädde eller matlagningsgrädde Salt och svartpeppar Gör så här: 1. Sätt på pastavattnet. 2. Skär stekfläsket i centimetertjocka skivor och stek på medelvärme tills det är knaperstekt. Peppra lite med nymalen svartpeppar. 3. Finhacka löken och vitlöken och stek med fläsket ett par minuter tills de är mjuka. Tillsätt grädden och låt sjuda på låg värme. 4. Koka pastan. 5. Häll av pastavattnet och lägg tillbaka pastan i kastrullen. 6. Blanda i såsen och parmesan och rör runt. Salta och peppra efter smak. 7. Servera med sallad. Vill du ha fler goda middagstips så hittar du alla mina recept här: Fredriks middagstips