Den här röran är perfekt att göra om du t.ex gjort hel laxida i ugn och har fått mycket kvar, eller varför inte med rökt lax för att få den där lite rökiga smaken, så gott! Laxröra, 4 portioner 1 dl majonnäs 2 dl creme fraiche 1 liten rödlök 300 g tillagad lax, t.ex ugnsbakad eller rökt 2 msk dill 1 tsk dijonsenap Salt och peppar Gör så här: 1. Rör samman majonnäs och creme fraiche. Finhacka rödlöken. 2. Blanda ner rödlök, lax, dill och dijonsenap och smaka av med salt och peppar. 3. Servera på smörgås eller bakad potatis, så gott! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Jag gjorde den här laxröran på det som blev kvar efter att vi gjort den här ugnsbakade laxen, receptet hittar du här: Ugnsbakad lax