Det här är ju bara för gott! Löjromspizza passar perfekt att servera som tilltugg innan maten, och gör man den på färdig pizzadeg så är arbetet minimalt för att göra den! Du kan lyxa till det med löjrom, eller så använder du vanlig stenbitsrom som inte är lika dyr, gott blir det ändå! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika Löjromspizza, 8 bitar Färdig pizzadeg, jag tog en halv rulle och stansade ut en rund då jag inte skulle göra så mycket. 75 g riven ost, t.ex. mozzarella 2 dl crème fraiche 50 g löjrom, eller annan rom 1/2 finhackad rödlök 2 msk hackad gräslök Gör så här: 1. Värm ugnen till 250 grader. 2. Rullar ut pizzadegen, jag stansade ut en rundel. Resten av degen går att spara, eller göra små pirogpizzor på! (Kolla in det här receptet: Piroger) 3. Fördela osten över pizzan. Baka i övre delen av ugnen i 10-15 minuter tills den fått fin färg. Ta ut och låt svalna något. 4. Skär ut bitar och toppa med crème fraiche, löjrom, rödlök och gräslök. Gillar du detta så gillar du säkerligen den här enkla förrätten också: Förrätt med chips och löjrom