Den här enkla pizzan med löjrom är så himla god och rolig till förrätt eller småblock innan middagen. Eller varför inte till en buffé! Här är en variant på Löjromspizza med färskpotatis och citronpepparkräm. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika Löjromspizza med färskpotatis , 8 bitar 1 rulle färdig pizzadeg 100 g riven västerbottensost 4 kokta kalla färskpotatisar 2 dl crème fraiche 1 tsk citronpeppar 1 tsk torkad dill, eller 1 msk färsk 50 g löjrom, eller annan rom 4 rädisor 1/2 finhackad rödlök 2 msk hackad gräslök Färsk dill Gör så här: 1. Värm ugnen till 230 grader, rulla ut pizzadegen på bakplåtspapper och fördela osten över pizzan. 2. Baka i övre delen av ugnen i 10-15 minuter tills den fått fin färg. Ta ut och låt svalna något. 3. Blanda crème fraiche med citronpeppar och dill. 4. Toppa pizzan med skivad potatis, löjrom, rödlök, gräslök, rädisor citronpepparcreme och dill. Vill du göra en variant utan potatis så kan du göra en enklare variant här: Löjromspizza