Ett roligt glutenfritt alternativ till tunnbrödsrullen - Omelettrulle! Receptet hittade jag hos recept.se och det har blivit en riktig favorit som tilltugg när man vill ha en glutenfri variant! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika Omelettrulle, 8 bitar2 ägg1 krm salt1 msk oljaFyllning:100 g färskostpeppar4 skivor kallrökt lax eller 4 skivor skinka2 msk finhackad gräslök, färsk eller frystGör så här:1. Vispa ihop ägg och salt i en bunke med en gaffel eller en visp.2. Hetta upp en stekpanna med olja på hög värme. När pannan är varm, häll i äggsmeten och skaka på pannan så att äggsmeten fördelar sig jämt.3. Rör försiktigt i omeletten så att lös smet hela tiden rinner ner till botten. När omeletten har stelnat, lägg försiktigt upp på en tallrik eller fat och låt svalna.4. När omeletten har svalnat, bred försiktigt på färskosten, peppra efter smak och lägg ut laxen och strö över gräslöken.5. Rulla ihop till en rulle och skär i jämna rullar, 2–3 cm. Servera som tilltugg. Vill du ha ännu fler middagstips så hittar du massor av gott här: Middagstips