Den här pastan är verkligen fantastisk enkel att göra och blir riktigt smakrik och god! Perfekt vardagsrät som du svänger ihop på ett kick medan pastan kokar. Jag använder penne pasta för att såsen ska åka in i hålen, det är den bästa pastan när man gör en krämig pastarätt! Till den här rätten använder jag körbärstomater på burk, finns där krossade tomaterna står. Det blir lite roligare än bara en burk krossade tomater. Häng med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika för ännu fler recept! Pasta med chorizo och tomatsås, 4 port. Pasta penne, 400 g 300 g chorizo 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 1 burk körsbärstomater 1 dl matlagningsgrädde 1 tsk torkad timjan salt och svartpeppar + Lite olja till stekning. Vid servering: ev. lite parmesanost Gör så här: 1. Koka pastan enligt instruktioner på paketet. 2. Skär korven i slantar. Finhacka löken och vitlöken. 3. Stek korv, lök och vitlök i lite olja tills löken är mjuk och korven fått lite färg. 4. Tillsätt körsbärstomaterna, matlagningsgrädden och timjan och låt koka upp och sjuda 4-5 minuter. 5. Smaka av med salt och svartpeppar. 6. Blanda såsen med den färdigkokta pastan och servera direkt. Vill man lyxa till det lite kan man riva över lite parmesanost. Vill du ha fler goda middagstips så hittar du alla mina recept här: Fredriks middagstips