Det här är en rätt som vi brukar göra när vi är riktigt hungriga :) Det är lite carbonara-stil, fast med extra allt och lite till. Lika god som en vardagsrätt som när du har gäster! Pasta med kyckling och fläsk, 4 portioner 200 g stekfläsk 400 g spagetti eller annan valfri pasta 400 g kycklingfilé 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 1 ask körbärstomater 75 g riven parmesan 2 dl vispgrädde 1 citron Salt och svartpeppar Gör så här: 1. Sätt på pastavattnet. 2. Skär stekfläsket i centimetertjocka skivor och stek på medelvärme tills det är knaperstekt. 3. Koka pastan. 4. Lyft upp fläsket och lägg i en skål, skär kycklingen i centimeterstora kuber och stek i samma stekpanna i fettet som blivit från när du stekt fläsket. salta och peppra. 5. Finhacka löken och vitlöken, stek med kycklingen tills den är helt klar. 6. Halvera körsbärstomaterna och lägg med i stekpannan så att de blir ljumma. 7. Häll av pastan. Låt pastan vila i durkslaget och koka upp vispgrädden i kastrullen så att den blir het. 8. Blanda i pasta, fläsk, kycklingen och hälften av parmesanen i kastrullen och vänd runt. 9. Servera med lite nymald svartpeppar och strö över extra parmesan. MUMS! Vill du ha fler middagstips så hittar du alla mina recept här: Fredriks middagstips För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika