Jag kom på att jag inte har gjort den här potatissalladen på massor av år och gjorde den häromdagen igen, alltså, den är ju bara magiskt god! Färskpotatis, petit chèvre doux och rödlök, enklare än så här blir det inte! Osten ger en krämighet och massor av god smak. petet chèvre är en getost utan skal som är mild och så god! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Potatissallad med chèvre, 4 portioner 1 kg färskpotatis eller mandelpotatis 1 rödlök 200 g petit chèvre doux salt och svartpeppar +olivolja + persilja som garnityr Gör så här: 1. Koka potatisen, jag kokar med skal och äter skalet, gillar du inte det så går det utmärkt att skala först. 2. Finhacka rödlöken. 3. Dela den varma potatisen i mindre bitar, varva potatis, smulad chèvre, röd lök och salt och peppar i en serveringsskål. 4. Ringla över lite olivolja och dekorera med persilja. Vi äter denna ljummen, men den är lika god kall också. Jag älskar potatissallad, här är mitt recept på en riktigt god krämig potatissallad: Krämig potatissallad