Jag är ganska dålig på att göra sallad till maten, men här gjorde jag en variant av råkostsallad med dill. Det är väldigt enkelt att göra om man har en hushållsassistent, då är det bara att riva allt i samma bunke och blanda med dressingen. Jag blandar denna med vinägrett som jag gör lite mer syrlig, jag använder hälften olja och hälften vinäger. För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika Råkostsallad, 4 portionerca 1/4 litet kålhuvud2 morötter1 röd paprika2 msk hackad dill (Det går utmärkt med fryst hackad)Vinägrett1 msk olivolja1 msk röd eller vitvinsvinäger1 pressad vitlöksklyfta0,5 tsk salt0,5 tsk nymalen svartpepparGör så här:1. Skala morötterna och skölj paprikan och skär ut kärnhuset.2. Finriv kål, morötter och paprika och blanda med dillen.3. Blanda alla ingredienser till vinägretten och blanda med salladen.4. Salladen är god direkt, ännu godare om den får stå till sig någon timme. Salladen går utmärkt att spara och håller i 3-4 dagar. Vill du ha massor av goda middagstips till salladen? Då hittar du alla mina recept här: Fredriks middagstipsBland annat den här broccoligratängen: Broccoligratäng