Det här är en väldigt enkel och så god röd currygryta som du svänger ihop på ett kick! Lika gott till en enkel vardagsrätt som till fest. Det här brukar vi göra rätt ofta när vi vill ha något värmande till middag. Jag använder den krämiga kokosmjölken som finns på tetra, inte den som finns på burk som jag tycker mest är vattnig. Röd currygryta, 4 portioner 400 g kycklingfile 1 rödlök 1 paprika (valfri färg) 1 burk vattenkastanjer 1-2 msk röd currypasta 1 tetra krämig kokosmjölk, 400 ml Olja till stekning salt och svartpeppar Gör så här: 1. Strimla kycklingfilen, rödlöken och paprikan. Häll av vattnet från vattenkastanjen. 2. Fräs kycklingen i olja tills den nästan är genomstekt. Tillsätt rödlök, paprika och vattenkastanj och stek med ett par minuter. 3. Gör ett litet ytrymme i stekpannan och fräs currypastan för att väcka alla goda smaker. 1 msk lagomstark, 2 msk, rätt så stark :) 4. Häll på kokosmjölken och låt sjuda i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. 5. Servera med ris eller nudlar. Vill du ha fler goda middagstips så hittar du alla mina recept här: Fredriks middagstips För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika Den fina tallriken kommer ifrån Västergården. Jag har precis lånat massor av olika tallrikar för ett roligt projekt jag håller på med och den här skålen... helt fantastisk! Västergården gör verkligen snyggaste keramiken! Kika in på deras hemsida här: Västergården