De här rödbetsbiffarna kommer ifrån min kompis Carola, och jag var inte så exalterad över dem innan jag smakade - Så goda! Härligt tuggiga, fantastisk smak och dessa kommer jag definitivt att göra igen! För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika Rödbetsbiffar, 4 portioner400 g okokta rödbetor3 dl havregryn (jag valde glutenfria)0,5 dl solroskärnor1 msk chiafrön2 tsk torkad timjan2 äggzest från en citron0,5 tsk salt1 krm svartpepparGör så här: 1. Skala och riv rödbetorna, jag valde att riva dem ganska grovt. 2. Blanda samman rödbetorna med resten av alla ingredienser och låt stå och svalla 15 minuter. 3. Stek biffarna på medelvärme i smör eller olja ca 4-5 minuter per sida. 4. Servera med valfria tillbehör, eller varför inte som en burgare! Vill du ha fler recept på goda middagstips, kika då in här: Fredriks middagstips