En av mina favoriträtter när det kommer till fisk är lax, potatis och romsås! Det är så himla gott med de smakerna ihop, och om man gör en hel laxsida så kan jag äta hur mycket som helst :) För mer inspiration och andra roligheter, se till att hänga med på Instagram: @fredriksfika och Facebook: Fredriks Fika eller min YouTube-kanal Fredriks Fika Romsås till lax, 4 portioner 2 dl crème fraiche 1 dl majonnäs 1 liten finhackad rödlök 2 msk finhackad dill 1 burk stenbitsrom cirka 80 g salt och svartpeppar Gör så här: 1. Rör ihop majonnäs, crème fraiche, rödlök och dill. 2. Vänd ner rom och smaka av med salt och peppar. 3. Såsen blir godare ju längre den får stå, så du kan till och med förbereda den dagen innan. Här hittar du recept på en riktigt god helgrillad lax med örter och citron: Grillad lax